Dog Training

Canine College: Pootje aanlerenTurn your dog into an Obedient, Loyal Pet In Just 5 Days

Does your Dog Bark? or Jump? Do you feel embarrassed with his behavior? Get an easy, effective Dog Training solution for him...now.

Free training Course for Dogs

TrainPetDog.com

Pootje aanleren, een leuk kunstje om bij je hond aan te leren. Dit is een van de snelste manieren om je hond een pootje te leren geven!

____________________________________________________

Klik op deze connection om te subscribe:

Klik hier om een bericht achter te laten:

Facebook:
www.fb.com/DogSchoolYoutube

___________________________________________________

Deze video’s worden gepresenteerd en gemonteerd doorway:
Kevin Rinkes

Deze movie wordt mede mogelijk gemaakt doorway:
Rinkes Hondenschool

Intro en outro nummer gemaakt doorway:
Sam Vandenhecke

21 comments

 1. dank je wel. echt geweldig

  Reply
 2. Ik wil ook pootje aan leren. Maar dit werkt niet voor mij . Wij hebben voedsel controle aangeleerd. Dus dat krabben gaat hij niet doen. Is er nog een andere manier?

  Reply
 3. En wat als hij het pootje niet wil geven?

  Reply
 4. Wat voor ras

  Reply
 5. echt goed die filmpjes , nu kunnen mijn katten ook poot en box en gefeliciteerd en high five

  Reply
 6. Mijn hondje is eigenwijs. Die probeert het niet met der pootje maar met der bekkie ..

  Reply
 7. heey mijn hond bijt dan in me vuist is dat dan nornaal

  Reply
 8. jo heel bedankt

  Reply
 9. hahaha keetje kan zich bog niet zo goed zelf beheersen. al die brokjes in je zak. ze word er gek van

  Reply
 10. Mijn hond gebruikt haar pootje niet ze snuffelt alleen maar aan mijn hand en houdt haar poot op de grond wat kan ik doen?

  Reply
 11. ik heb nog nooit een video van je gekeken (nu dan wel) en heb meteen het kunstje geoefend echt handig je hoeft zo ook geen 13 euro perles uit te geven aan de honden school

  Reply
 12. ik heb niet eens een hond maar toch vind ik het zooo leuk om naar deze video's te kijken, jij bent echt een toffe gozer en ook dr honden zijn allemaal zo schattig en lief, ga zo door!๐Ÿ‘๐Ÿป

  Reply
 13. hij wil geen pootje geven hij krabt niet

  Reply
 14. Inderdaad Dany Dog, wel zo handig. Sommige video's heb ik er wel een aan, andere zit het in mijn jaszak. Maar in de broekzak is inderdaad onhandig. Maar dankjewel ๐Ÿ˜€

  Reply
 15. een trainingstasje is misschien geen overbodige luxe? Maar wel een leuke video ๐Ÿ˜‰ ik zal hem delen!

  Reply
 16. Ah wat een leuke video !! Handig!!

  Reply
 17. Handig, bedankt!

  Reply
 18. Hoi Kelly C, dat is inderdaad ook een hele snelle manier om je hond pootje aan te leren! Dat is natuurlijk het mooie aan honden trainen dat er zoveel manieren en verschllende honden zijn. Tof dat je jouw ervaring deelt!

  Reply
 19. De microfoon werkt perfect, hoor ๐Ÿ™‚ Leuke video, alleen vond ik mijn manier makkelijker, maar dat is mijn mening! Mijn hond leerde dit bevel aan doordat ik zelf zijn poot in mijn hand nam, dan heel duidelijk 'pootje' zei terwijl hij me aankeek en dan weer losliet. In mijn andere hand hield ik het brokje, deze gaf ik voordat ik zijn poot weer neerzette. Dit herhaalde ik misschien zo'n 4-5 keer, waarna mijn hond dit commando al meteen doorhad en zelf diens pootje gaf wanneer ik het hem beval c: Het trucje die jij toepast, is meestal gebruikt bij het 'zit'-commando.ย 

  Reply
 20. Je maakt trouwens goede duidelijke video's.

  Reply
 21. Zou je misschien kunnen zeggen/laten zien hoe ik een hond "kort" kan leren lopen. Wij hebben drie American Indian Dogs en nog twee andere honden. Als we met de honden apart lopen, lopen ze heel netjes kort, maar in groepsverband is het enthousiasme te groot, waardoor ze heel erg trekken. Wat kan ik hier aan doen? Ik ga de ergste trekker al alleen leren kort lopen, misschien dat dat ook al een stuk scheelt. Ik doe dat zoals Victoria Stilwell laat zien op Positivly.com.
  Wat jij misschien ook wel interessant vindt is de video over de bevalling en het opgroeien van de pups. Dat was het nestje van de American Indian Dog. Kijk maar eens op mijn kanaal of zoek op "Noa bevalling".

  Reply

Leave a Reply